Nya flytvästar i sortimentet

Säkerheten är A och O när man är ute på sjön eller till havs, och man bör aldrig åka båt utan flytväst. Det är en billig livförsäkring och det borde egentligen vara lika självklart som att använda bilbälte. Nu när båtsäsongen börjar komma igång kan det vara en bra idé att se över sin flytväst. De håller inte för evigt och man brukar säga att en flytväst har en livslängd på ungefär 10 år, men det beror också på hur mycket den används och hur man tar hand om och förvarar den.

Vi har precis fått in nya flytvästar i sortimentet, bland annat från Baltic och Spinlock. De finns i en mängd olika färger, från den vanliga traditionella röda eller orangea till rosa, blå, gröna, blåa, vita och svarta. Den som vill vara lite extra fin kan välja en flytväst med mönster, och vi har förstås olika västar för olika behov. Hos oss hittar du flytkläder, allroundflytvästar, flytoveraller, funktionsflytvästar, räddningsflytvästar, uppblåsbara flytvästar och flytvästar till vattensport. Vi säljer även säkerhetsselar och linor samt tillbehör och reservdelar.

För barnen har vi en mängd olika flytvästar i fina färger och mönster, och om man har en flytväst som gått i arv från syskon till syskon i mer än 10 år eller förvarats oaktsamt, till exempel legat ute i solen för länge, är det hög tid att investera i en ny. Även för de fyrbenta är säkerheten på vattnet viktig, och vi har en mängd olika flytvästar till hundar och katter i olika färger och storlekar.

Varmt välkommen att besöka vår butik när du söker en ny flytväst. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta en som passar perfekt!