Kontakta oss

Oavsett om det handlar om en liten jolle eller en större segel- eller motorbåt hittar du alltid rätt tillbehör hos oss. Vi erbjuder allt från färg och båtvård till däcksutrustning, inredning, motortillbehör, sjökort, flytvästar och allt däremellan. Vi säljer även snygga och funktionella kläder, skor och accessoarer som är tillverkade speciellt för båtliv. Vi vill hjälpa dig att göra det mesta av din fritid med båten, och vi sätter alltid dig som kund i fokus.

Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt i vårt breda sortiment och bidrar gärna med inspiration, tips och råd för att du ska få ett roligare båtliv. Vi har stor kunskap om alla våra produkter, och du kan känna dig säker på att det vi rekommenderar kommer att passa dig och din båt. Hos oss ska du alltid känna dig väl omhändertagen!

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller besöka vår butik i Kungälv.

Kontakt

E-post: info@styrbordbabord.se

Vi svarar på mail inom 48 timmar. Om det gäller ett byte, en återlämning eller en reklamation ber vi dig i första hand att besöka vår butik, men om du bor långt bort kan vi i de flesta fall lösa det via post. Kom ihåg kvittot!

Varmt välkommen!