Om butiken

Om butiken

båtlivetStyrbordBabord säljer tillbehör till båtar och allt du behöver när du är ute på sjön eller till havs. Du hittar vår butik i vackra Kungälv i södra Bohuslän, 2 mil norr om Göteborg.

Butiken öppnade 2001 och låg då i Stenungsund. År 2009 hade vi vuxit ur våra gamla lokaler och det var dags att hitta något nytt. Det föll sig då så att vi flyttade till en större lokal i Kungälv, och här har vi blivit kvar och trivs som fisken i vattnet.

Idag erbjuder vi ett stort sortiment av olika båttillbehör och andra saker som hör båtlivet till. Vi sätter ett stort värde i att alltid sätta kunden i fokus, och genom lång erfarenhet och stor kunskap om båtar och om våra produkter hjälper vi våra kunder till ett roligare båtliv.

Vi säljer i princip allt utom själva båtarna, från inredning till båtvård, motortillbehör, elektronik, flytvästar och kläder. Alla våra produkter håller väldigt hög kvalitet och våra priser är konkurrenskraftiga. Här ska man kunna hitta allt mellan himmel och jord som hör båtlivet till samtidigt som man får hjälp av kunnig och erfaren personal för att hitta rätt och få tips, råd och inspiration.

Vi är måna om våra kunder och har alltid bra erbjudanden samtidigt som man har chans att samla poäng på sina köp hos oss som sedan förvandlas till rabattcheckar. Vi har även en prisgaranti på utvalda produkter som innebär att man som kund mot uppvisande av kvitto och annons eller annat bevis får tillbaka mellanskillnaden om man hittar samma vara till ett lägre pris hos någon av våra lokala konkurrenter.

För oss spelar det ingen roll om man har en liten jolle eller en större segel- eller motorbåt – vi har produkter för alla och gör ingen skillnad på kunder. Allt det här tillsammans gör att vi är en butik att räkna med när det är dags att shoppa till båten, både när det gäller produkter av hög kvalitet till bra priser och kunnig och hjälpsam personal.

Varmt välkommen att besöka vår butik i Kungälv!

Kontakta oss gärna om du har några frågor.