Våra produkter

Våra produkter

Hos oss hittar du allt du behöver för din båt och för livet på sjön eller ute till havs!

Motor och segling

Hos oss hittar du oljor och smörjmedel, avgastillbehör, propelleraxlar, motorkylning och en mängd andra tillbehör till motorn. Vi har självklart även ett stort sortiment av segeltillbehör, såsom vinschar, schacklar, byglar och riggtillbehör. Här hittar du även presenningar, båtstöttor och allt du behöver för vinterförvaringen.

Inredning och däcksutrustning

Vi erbjuder ett brett utbud av inredning och däcksutrustning. Hos oss hittar du bland annat grabbräcken, handtag, luckor, kapelltillbehör, inredningsbeslag, stegar, skrovklädslar, möbler, flaggor och mycket mer. Vi har även bokstäver och siffror i olika typsnitt som passar perfekt när du ska döpa din båt.

Ankring och linor

Här hittar du allt du behöver när det gäller ankring och linor. Vi har en mängd olika ankare, ankringslinor, bojar, bryggtillbehör, båtshakar, fendrar, förtöjningslinor och mycket mer. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt produkter till din båt.

Färg och båtvård

Att ta hand om sin båt är en förutsättning för att den ska hålla länge. Hos oss hittar du allt du behöver inom båtvård, såsom rengöring, smörjmedel, trävård, kapellvård och mycket mer. Du hittar även bottenfärger för olika miljöer samt fernissor, färgborttagning och allt annat du behöver för att hålla din båt fräsch.

Elektronik och navigation

I vårt sortiment finner du ett stort utbud av elektronik- och navigationstillbehör. Du hittar bland annat båtlarm, GPS, kompasser, väderstationer, sjökort, kikare, ekolod, stereotillbehör, kylskåp, värmare, batterier, belysning, solpaneler och åskskydd hos oss.

Vatten och VVS

När det gäller vatten och VVS har vi mycket att erbjuda. Här hittar du bland annat pumpar, slangar, tankar, rördelar, kranar och blandare, vattenrening, varmvattenberedare, diskhoar och tvättställ, nivåvakter, avfuktning och olika typer av toaletter samt tillbehör till dessa.

Flytvästar och säkerhet

Säkerheten är viktig på en båt, och hos oss hittar du allt du behöver. Vi har ett stort sortiment av flytvästar för olika behov, både för två- och fyrbenta. Vi erbjuder även brandsläckare, livbojar, säkerhetslinor, livflottar, nödstegar och annan säkerhetsutrustning som exempelvis visselpipor.

Kläder, skor och accessoarer

Ute på vattnet måste man klä sig efter väder, och vi erbjuder snygga och funktionella kläder för alla väder. Vi har även skor av hög kvalitet som är tillverkade speciellt för båtliv. Hos oss hittar du också övriga accessoarer som hör sjön till, exempelvis solglasögon av hög kvalitet.