Vårens nyheter är här

Vintern har släppt sitt grepp, solen skiner och vi har fullt upp med att plocka fram vårens nyheter som nu har anlänt till butiken! Vi har bland annat fått in en hel del nytt när det gäller inredning, som fina däcksbord, bordsskivor, fällbord, dynor, kuddar och plädar. Vi har även fått in marin inredning som passar bra i hemmet, till exempel tavlor, modellskepp och fyrar.

Våra båtar behöver kärlek och omvårdnad för att hålla sig fräscha, och det börjar bli hög tid att göra i ordningen båten för säsongen. I hyllan för båtvård hittar man nu mycket nytt, bland annat har vi fått in nya bottenfärger, fernissor, lackfärger, spackel, rengöring, tejp, fogmassa och lim samt en hel del verktyg som till exempel polermaskiner och en helt ny typ av färgskrapa. Vi har även munskydd till riktigt bra priser.

Det är många som ser fram emot sommarens första dopp, och vi har laddat med nya badstegar och fotsteg av olika typer samt många fina badplattformar. Även badkläderna kan du köpa hos oss, och vi har precis packat upp vårens nya baddräkter, bikinis och badshorts. Som om inte det vore nog har det också kommit in en hel del nytt vad gäller andra kläder, bland annat snygga skaljackor som passar perfekt att använda nu när det fortfarande är kyligt i luften.

In med det nya och ut med det gamla – nu erbjuder vi riktigt fina priser på förra årets kollektioner när det gäller badkläder och kläder. Även många skor säljs till rabatterat pris, och som vanligt hittar du alltid en mängd andra bra erbjudanden hos oss. Varmt välkommen att besöka vår butik!