Kvällsöppet i butiken

Våren är här, och det vill vi fira lite extra genom att hålla kvällsöppet i butiken! På lördag och söndag kommer vi att ha öppet till klockan 20.00. Vi har också laddat upp med en hel del fina erbjudanden och rabatter.

Vi bjuder på kaffe och kaka och alla barn får en glass. De första tio kunderna som handlar i butiken på lördagen och söndagen kommer att få ett presentkort på 100 kr att använda vid nästa köp. Kunder som handlar för över 1000 kr på lördagen och söndagen kommer att få ett presentkort på 300 kr att använda vid nästa köp, och alla som handlar får delta i ett lotteri där vi lottar ut ytterligare presentkort i olika valörer!

Det finns alltså mycket att vinna på att besöka oss under helgen, och självklart finns vår kunniga personal på plats för att hjälpa och ge råd, tips och inspiration till ett roligare båtliv. Butiken är fylld med vårens nyheter, och vi rear även ut förra årets kollektioner när det gäller kläder och badkläder. Även många skor säljs till rabatterat pris, och som vanligt hittar du alltid en mängd andra bra erbjudanden hos oss.

Oavsett om du har en liten jolle eller en större motor- eller segelbåt hittar du alltid båttillbehör av bra kvalitet till bra priser hos oss. Vi har även prisgaranti på utvalda varor. Prisgarantin innebär att du som kund mot uppvisande av kvitto och annons eller annat bevis får tillbaka mellanskillnaden om du hittar samma vara till ett lägre pris hos någon av våra lokala konkurrenter.

Hos oss gör du alltid en bra affär. Varmt välkommen till butiken!