Lyxa till båten

båt-på-trailerSverige är ett av världens mest fritidsbåttäta länder. Antalet vuxna personer per fritidsbåt är cirka åtta i vårt land, och endast Norge, Finland och Nya Zeeland uppvisar en liknande båttäthet. Att båtlivet är så populärt i Sverige har sin förklaring i att våra förutsättningar är väldigt goda. Från Haparanda i norr till Svinesund i väster har Sverige en kust på 2 700 km. Räknar man alla vikar, uddar och öar blir strandremsan 8 000 km, och det motsvarar en femtedels varv runt jorden.

Sverige har några av världens största skärgårdar med sammanlagt över 60 000 öar, där Stockholms skärgård står för hela 30 000 öar. Vi har 95 000 farbara sjöar och 1 000 km kanaler, och sammanlagt täcks över 8,5 procent av landets yta av sjöar och vattendrag. Den som bor i Sverige och tycker om båtliv kan alltså skatta sig lycklig, oavsett om man gillar små eller stora båtar, ekor, flottar, motorbåtar eller segelbåtar. Här finns plats för alla.

Vi lägger allt mer tid och pengar på våra båtar, och den som vill lyxa till sin båt lite extra gör rätt i att besöka vår butik i Kungälv. Vi säljer allt du behöver för att göra livet på vattnet roligare och enklare. Nu har vi till exempel extra bra priser på kylskåp från Isotherm. De finns i olika storlekar och man kan spara över 1000 kr. Vi har också bra priser på toaletter, och den som söker en gasolspis kan göra ett riktigt bra klipp hos oss.

Vi har allt du behöver för att lyxa till din båt, och du gör alltid en bra affär hos oss. Varmt välkommen till butiken!