Nyhet i butiken: Vattensport

wakeboardVår vision är att vara en butik där man kan hitta allt som har med båtar, båtliv och livet på sjön eller till havs att göra. Nu har vi tagit ytterligare ett steg i den riktningen, och det är ett viktigt steg som vi vet att många av våra kunder har haft som önskemål. Nu kan vi stolt meddela att vi har börjat sälja tillbehör för vattensport!

Vi har nyligen fått in en mängd olika vattenleksaker, och vi har även möblerat om lite i butiken för att skapa en hörna speciellt för detta. Här hittar du nu bland annat simfenor i olika storlekar, cyklop och snorkel, wakeboardpaket från O’Brien, vattenskidor och tillbehör, skitubes, våtdräkter, undervattenskikare, spöhållare och andra fisketillbehör samt en mängd andra roliga produkter och tillbehör för både vuxna och barn.

Vi växer hela tiden, och i samband med att vi har tagit in produkter för vattensport har vi även anställt en ny medarbetare som har stor kunskap om ämnet. Hon heter Marielle och hon finns nu på plats i butiken för att hjälpa kunder med både vattensport och allt annat som hör båtlivet till. För att fira att vi har öppnat ytterligare en avdelning och att Marielle nu finns hos oss kommer vi dessutom att kickstarta vattensportavdelningen med riktigt fina erbjudanden.

Varmt välkommen till butiken för att spana in vår nya vattensportavdelning, ta del av våra fina erbjudanden och ta en titt på alla våra andra produkter som hör båtlivet till. Vi har något för alla, oavsett om man har en liten jolle eller en större segel- eller motorbåt. Hos oss gör du alltid en bra affär!