Vi stöttar de lokala lagen

Vi bryr oss om alla våra kunder, både de lokala och de som besöker oss från andra delar av landet från norr till söder, och vi bryr oss även om vår kommun och sådant som händer här i Kungälv. Vi anser att det är viktigt att stötta det lokala, och det visar vi bland annat genom att stötta det lokala fotbollslaget Ytterby IS. Tro det eller ej, men vi som arbetar i butiken har inte bara båtar på hjärnan. Vi tycker även mycket om fotboll, och en rolig aktivitet som vi brukar göra tillsammans är att gå och se Ytterby IS hemmamatcher.

Ytterby IS spelar i Division 2 Norra Götaland, och en sak som är extra rolig är att själv spela på matcherna. Nordicbet är en bra spelsajt som erbjuder spel på europeisk idrott inkluderat nordisk idrott från lägre serier, och det är där vi spelar. Nordicbet har dessutom bra service och snabba utbetalningar av vinster, och för den som vill spela annat har de en hel mängd andra spelprodukter. Ett attraktivt spelutbud helt enkelt, men det är främst för den lokala fotbollen som vi har valt att spela just på Nordicbet.

Vi är ett härligt gäng som arbetar i butiken, och vi tycker om att göra saker tillsammans på fritiden ibland. Fotbollen är en sådan sak, och när vi själva spelar på den ökar vi spänningen ytterligare genom att tävla mot varandra och se vem som lyckas vinna mest per säsong. Det är en liten inbördes tävling som vi hållit på med i några år nu, och det är väldigt roligt. Vi kan varmt rekommendera er alla att gå och se en match med Ytterby IS!